Maak kennis met... AdmiPunt

AdmiPunt VvE Beheer is een middelgroot en zelfstandig kantoor, gevestigd in het hartje van Vlaardingen. Van hieruit beheren wij een groeiend aantal Verenigingen van Eigenaren op financieel, administratief en technisch vlak. Door onze omvang kunnen wij professioneel beheer combineren met korte lijnen en snelle responstijden. Kortom: totaal beheer.

Wat is er te doen?

Tijdens Waterweg Werkt! informeren zij u zo goed mogelijk over alles wat met uw appartement of uw VvE te maken heeft. Zodat u kunt zeggen: 'Ik ben zorgeloos lid van onze VvE, het is tot in de puntjes geregeld'. Daarnaast presenteren zij manieren om het energieverbruik van 'onze VvE's' te beperken. Samen met partners als Zonnepanelen Vlaardingen verdiepen zij hun in zonne-energie, aardwarmte en alles wat bij kan dragen aan het uiteindelijke doel: nul op de meter. Meer weten over VvE-beheer en energiebesparing? Adresgegevens

AdmiPunt
Schoutplein 4, VlaardingenBedrijven in de buurt


Vlaardingen
De Oesterparel
Vlaardingen
Susan Ruiter
Vlaardingen
Stadsgehoorzaal
Vlaardingen
KADE40

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners