Maak kennis met... Beelen

Altijd al een kijkje willen nemen bij Beelen Rotterdam in Vlaardingen? Nieuwsgierig naar ons geheim hoe wij afval 99,76% recyclen? Dit is uw kans! Op 28 mei 2016 openen wij onze deuren voor het publiek. Wij geven u een bijzonder en uniek kijkje achter de schermen.

Wat is er te doen?
Wij organiseren leuke activiteiten voor jong en oud. U wordt ontvangen met een hapje en een drankje. Wij geven u een rondleiding op ons terrein en in de fabriek. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Grote machines en vrachtauto’s om te bewonderen, in te zitten en mee op de foto te gaan. Het springkussen maakt de dag compleet.

Voor wie?
De Open Bedrijvendag is bedoeld om de inwoners van Vlaardingen en klanten uit de regio beter bekend te maken met ons bedrijf. En zoals het hoort op een open dag is iedereen van harte welkom!

Hoe doe ik mee?
Kom 28 mei tussen 10.00 en 16.00 uur naar onze vestiging Beelen Rotterdam. Toegang is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Naast ons terrein is voldoende parkeergelegenheid. Onzemedewerkers vangen u daar op en helpen u verder.

Onze locatie is gelegen aan de: Maassluisedijk 103 in Vlaardingen

Uw navigatie heeft soms moeite met dit adres. Wij raden u dan aan de kruising met de “Deltaweg” te gebruiken.

Adresgegevens

Beelen
Maassluissedijk 103Bedrijven in de buurt


Vlaardingen
Voscon B.V.
Vlaardingen
Bree's New World
Vlaardingen
BLOZO
Vlaardingen
Houdijk Holland

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners