Maak kennis met... BLOZO

Metaalwarenfabriek Blozo B.V. is al sinds 1962 actief op het gebied van plaat- en constructiewerk. Wij produceren niet alleen halffabricaten, maar assembleren deze desgewenst tot complexe plaatwerkmodules.

In combinatie met constructiewerk, verzorgen wij ook complete machineframes. In eigen beheer beschikken wij over de volgende disciplines: engineering, plaatwerk, constructiewerk en assemblage. U kunt bij ons terecht voor enkelstuks en series met een repeterend karakter.

Wat valt er te beleven?

Bij binnenkomst
Bij binnenkomst krijgt men een A4-tje met plattegrond en een stuk algemene bedrijfsinformatie.

Geen aparte rondleidingen
Blozo BV is open van 10.00 – 16.00 uur en houdt geen aparte rondleidingen. Men kan ‘binnen vallen’ en een medewerker van Blozo (die herkenbaar is) aanspreken. Bij elke machine staat een medewerker die meer kan vertellen over de capaciteiten en mogelijkheden van de betreffende machine.

Robot aan het werk
We draaien productie met diverse machines waaronder de laser snijmachines en ponsmachine. Ook wordt onze nieuwe kantrobot gedemonstreerd, die iets leuks produceert wat bezoekers mee naar huis krijgen.

Kadootje!
Voor de eerste 100 bezoekers ligt er een kadootje klaar.Adresgegevens

BLOZO
George Stephensonweg 23, 3133 KJ Vlaardingen

010 434 5499

Bedrijven in de buurt


Vlaardingen
Stroomopwaarts Vlaardingen
Vlaardingen
Houdijk Holland
Vlaardingen
Bree's New World
Vlaardingen
Beelen

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners