Maak kennis met... De Kroepoekfabriek

De Kroepioekfabriek is hét poppodium van de regio. Hier vinden wekelijks concerten plaats en wordt er zo en nu een feestje gegeven tot in de late uurtjes. De KF is er voor iedereen die houdt van livemuziek. Er wordt niet gefocust op één muziekstijl, maar vrijwel alle genres passeren de revue: hiphop en rap, rock, singer-songwriter, metal, jazz, folk, drum ’n bass, house, techno of een kruising van stijlen, bij De Kroepoekfabriek kan je het allemaal terugvinden.

Wat is er te beleven?
In De Kroepoekfabriek kan je tijdens de Waterweg Werkt! een kijkje achter de schermen krijgen. Zo worden er rondleidingen gegeven en kan je kennismaken met De DJ workshop, gegeven door docent DJ Okkie Vijfvinkel, vanaf 15.00u en oefent de band Abby Lies in onze podiumzaal en treden zij kort op tussen 13.00u en 15.00u. Dus voor iedereen die benieuwd is naar wat De Kroepoekfabriek precies is, hoe het eruitziet, waar de artiesten zich terugtrekken voor en na de shows, wat de mogelijkheden zijn van ons gebouw en het programma, is meer dan welkom om een kijkje te nemen!

Adresgegevens

De Kroepoekfabriek
Koningin Wilhelminahaven Zuidwestzijde 2A Vlaardingen

010 445 5580

Bedrijven in de buurt


Vlaardingen
Partycentrum 't Prikkewater Packhuys
Vlaardingen
The MindOffice
Vlaardingen
Hosman Frères
Vlaardingen
Fotostudio Arend van der Salm

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners