Maak kennis met... De Oesterparel

Oesterparel serveert gebakjes uit zee
Oesters. Zilt, romig en vol van smaak. De Oesterparel biedt het u aan. Nu eens geen bitterballetje maar een cadeautje uit zee. U verrast uw relaties ermee op uw feest, op uw receptie of de introductie van uw nieuwe product, de opening van uw kantoor of uw bruiloft. Oesters uit Zeeland, Frankrijk, dagelijks vers aangevoerd. De mensen van de Oesterparel zijn gepassioneerd en vakkundig. Ze weten van de hoed en de rand. Kennen de zee als hun broekzak. Weten hoe je een oester behandelt. Delicaat. Zo vers dat wij de oesters voor uw neus openen. Dat doen onze stoere oestermannen en frêle oestermeisjes. Dat kan in onze authentieke outfit of de kleding die past bij uw feest of evenement. Wij werken door heel Nederland. Heeft u buiten Nederland een feest of wilt uw Europese relatie ook genieten van het zilt der zee… geen probleem. Wij zijn er. Naast oesters serveert De Oesterparel meer geschenken uit het water, zoals; gamba’s, mosselen, scheermesjes en zalm. En uiteraard heeft de sommelier van de Oesterparel bij elk zilt gebakje een superieure wijn voor u in petto. Uw feest is ons feest. Geniet!

De zee biedt meer dan een oester
Oesters worden gezien als de parels uit de zee. Een oester is zilt, mooi, romig en vol smaak. Maar natuurlijk is niet iedereen er dol op. Geen nood, de Oesterparel biedt u veel meer dan de oesters alleen. Ga eens Japans en probeer sushi, tatiki of sashimi uit. Heerlijke gerechtjes uit Het Land van de Rijzende Zon. Onze mannen en meisjes laten u de gastronomie uit verre streken proeven. Alsof er een engeltje over je tong… Dichterbij huis kan ook. Dan komen onze haring- of zalmmeisjes bij u langs met zeeverse producten. Een Vlaardingse touch of een Noors pareltje. U zegt het maar!

Onze meisjes en mannen komen ook bij u thuis. Ze verrassen u met een proeverij of een workshop. En natuurlijk is dat niet alles. Uw feest is niet compleet zonder onze Oesterbar, Fruit-de-mer-wokbar, Sushibar of Oesterbakfiets. En natuurlijk kunt u inspiratie opdoen tijdens de proeverijen van de Oesterparel op onze locatie aan de Kuipershof 12 in Vlaardingen.

Wij geloven in vers, gezond en vooral lekker. Onze parels kunnen uw parels worden. Kijk op www.oesterparel.nl

12.00 uur tot 16.00 uur

Adresgegevens

De Oesterparel
Kuipershof 12 VlaardingenBedrijven in de buurt


Vlaardingen
Susan Ruiter
Vlaardingen
AdmiPunt
Vlaardingen
Stadsgehoorzaal
Vlaardingen
KADE40

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners