Maak kennis met... Delibert

Delibert is sinds 1993 toeleverancier van luxe lunch- en borrelproducten voor hotels, conferentiecentra en cateringbedrijven.Sinds twee jaar verzorgen wij ook lunches of borrels thuis en bij bedrijven. Hiervoor hebben wij luxe schalen samengesteld zodat iedereen met veel gemak een aantrekkelijke lunch of borrel online kan bestellen die wij serveerklaar aanleveren. Onze producten zijn makkelijk te bestellen via onze webwinkel www.delibert.nl.

Voor al onze producten geldt dat wij werken met dagverse ingrediënten, handgesneden kaas- en vleeswaren en luxe vissoorten. Deze producten halen wij zoveel mogelijk uit de regio, bij lokale bakkers, kaasmakers en rokerijen en daarbij zoeken wij altijd naar verantwoorde kwaliteit.

Wij hebben een groot assortiment lunch- en receptieproducten dat dagelijks vers wordt bereid in onze koude keuken. Van 10 tot 10.000 stuks per levering, alles wat uit onze keuken komt moet voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Behalve deze kwaliteit biedt Delibert ook een hoog serviceniveau. Van het maken van een offerte, de productie in de keuken, tot het afleveren van de artikelen door onze chauffeurs, wij zullen er, voor zover dit binnen onze mogelijkheden ligt, alles aan doen om onze klanten te ontzorgen.

Wat valt er te beleven?

Ons bedrijfspand aan de Fortunaweg 32 te Schiedam is sinds 1997 in ons bezit. Voor het maken van al onze producten is een complete koude keuken los in de bedrijfshal geplaatst. Samen met een koeling, vriezer en spoelkeuken zorgt dit ervoor dat wij dagelijks heel veel brood- (de broodjes zijn vaak nog warm als ze binnenkomen) en borrelproducten kunnen maken, die vervolgens dezelfde dag naar onze klanten worden vervoerd.Hiervoor hebben wij een aantal gekoelde bedrijfswagens die u in heel Zuid-Holland kunt tegenkomen. Wij laten u natuurlijk graag zien hoe het er dagelijks aan toe gaat bij Delibert. Mocht u interesse hebben, meldt u zich dan aan. Wij laten u een aantal van onze producten zien en wij zorgen voor een lichte lunch!

U kunt tussen 11.00 en 14.00 uur bij ons terecht om letterlijk een kijkje in onze keuken te nemen.

Adresgegevens

Delibert
Fortunaweg 32, 3113 AN Schiedam


Inschrijven verplicht
Bedrijven in de buurt


Schiedam
Hatenboer-Water
Schiedam
PopUpTv.nl
Schiedam
Theater aan de Schie
Schiedam
Stroomopwaarts Schiedam

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners