Maak kennis met... Delta Hotel

Delta Hotel….met altijd het water aan je voeten!

Wij ontvangen jullie graag van 10.00 tot 16.00 uur voor een rondleiding voor en achter de schermen. Hiervoor is het niet nodig je van tevoren aan te melden. Wij kijken ernaar uit jullie te mogen verwelkomen! 

Open Studio KADE40 op locatie in het Delta Hotel
Open Studio van KADE40 is een uniek project om jong en nieuw talent uit Vlaardingen en omgeving te ontdekken, te ontmoeten en te coachen in zijn of haar kunstontwikkeling(en). Een diverse en uiteenlopende groep muzikanten en zangeressen die allemaal een passie hebben voor muziek. Iedereen zet zijn muzikale talenten op een leuke manier neer, met als doel mooie en swingende optredens te verzorgen. Op zaterdag 28 mei is de Open Studio bij het Delta Hotel te gast. Vanuit de lobby, tegen de achtergrond van voorbij varende schepen hoor je de unieke talenten uit Vlaardingen. Ben je benieuwd hoe dit klinkt? Kom een kijkje nemen en maak dit unieke optreden mee!

Blankenburgtunnel
Bent u ook zo benieuwd naar de nieuwe Blankenburgtunnel? Rijkswaterstaat toont in de Nautiluszaal precies hoe de tunnel eruit komt te zien. Met een 3D filmpje, groot kaartmateriaal en informatieborden krijgt u zo een goed beeld van wat u te wachten staat. 
Adresgegevens

Delta Hotel
Maasboulevard 15 Vlaardingen

010 434 5477

Bedrijven in de buurt


Vlaardingen
Rijkswaterstaat
Vlaardingen
Irado - Vlaardingen
Vlaardingen
Het Goed Vlaardingen
Vlaardingen
Partycentrum 't Prikkewater Packhuys

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners