Maak kennis met... DFDS

Bedrijfsinformatie

DFDS Seaways B.V. is bij het grote publiek vooral bekend als de terminal met vrachtroutes tussen Vlaardingen – Immingham en Vlaardingen - Felixstowe. Vanuit Vlaardingen varen er in totaal zes schepen, die gezamenlijk goed zijn voor 25 afvaarten per week. De schepen varen af en aan op onze terminal aan de Vulcaanweg die gespecialiseerd is in de behandeling van onder andere trailers. Daarnaast beschikt de terminal over één van Nederlands grootste trailerwerkplaatsen voor onderhoudsbeurten. 

Informatie voor rondleidingen

Tijdens Waterweg Werkt! organiseert DFDS drie rondleidingen: om 10.00 uur, om 12.15 uur en om 14.30 uur. Het maximum aantal deelnemers voor de rondleiding is vijfentwintig personen per groep. Tijdens de rondleiding geven wij u een kijkje achter de schermen bij de diverse afdelingen van onze terminal. Het is noodzakelijk om u voor deze rondleiding hier in te schrijven. Bij betreding van de terminal is het verplicht om een geldig legitimatiebewijs bij u te hebben. De rondleiding duurt ca. 1 uur.

Fotografie:
Header foto: © Hans Delac
Foto 1: © Aerolin Photo
Foto 2: © Arjo van der Graaff

Adresgegevens

DFDS
Vulcaanweg 20, Vlaardingen

010 2084 000
Alle rondleidingen zijn vol! We zien u graag een andere keer terug.
Bedrijven in de buurt


Vlaardingen
ING
Vlaardingen
Euro Rope
Vlaardingen
Hosman Frères
Vlaardingen
De Kroepoekfabriek

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners