Maak kennis met... Fotostudio Arend van der Salm

Arend van der Salm is gespecialiseerd in Bedrijfsfotografie en Portretten voor particulieren in de breedste zin van het woord. Naast zijn verplaatsbare fotostudio beschikt hij over een vaste fotostudio aan de Oosthavenkade 42 te Vlaardingen. Enthousiasme, betrouwbaarheid en passie voor fotografie zijn kenmerkend voor hem als fotograaf!

Arend werkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Naast de vele Particulieren fotoshoots die wekelijks plaatsvinden werkt(e) hij onder andere voor: Gemeente Rotterdam, Gemeente Delfland, Omroep Max, Starproject, Susan Ruiter, Nationale beeldbank, Topcompanies, Dikkenberg mode, Fibercom, euro Let lighting, Ballet en Dansstudio Schiedam, SCL Rotterdam, Link brandpreventie, JT Bioscoop, SKV, Gitaarschool Vlaardingen, Cryotainer, Europiping, Chockdee, Hogenu BV, Veugelers Advocatuur, Balletschool Demi Point en vele anderen.

U kunt bij hem terecht voor:

  • Zakelijke portretten
  • Bedrijfsreportages
  • Productfotografie
  • Eventfotografie
  • Particuliere portretten
  • Vrij werk

Wat is er te doen.
Tijdens Waterweg Werkt kunt u natuurlijk persoonlijk kennis maken met Arend van der Salm Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u in zijn fotostudio uitgebreid uitleg krijgen omtrent bedrijfsfotografie en portretfotografie. Tevens is er gelegenheid zijn portfolio te bekijken.

Naast bedrijfsfotografie en het maken van particulier portretten houdt Arend zich ook bezig met vrij werk/ kunst. Op deze dag kunt u dan ook een aantal interessante werken van heb bewonderen.

ACTIE: 

  • Mocht u op deze dag een afspraak maken voor een fotoshoot of bedrijfsfotografie, dan kunt u rekenen op 10% korting.
  • Bij aanschaf van een vrijwerk/kunstwerk ontvangt u 15% korting.

Wij zijn deze dag geopend van 9:30 uur t/m 16:30 uur . U bent van harte welkom!

Adresgegevens

Fotostudio Arend van der Salm
Oosthavenkade 42, VlaardingenBedrijven in de buurt


Vlaardingen
KADE40
Vlaardingen
Hosman Frères
Vlaardingen
The MindOffice
Vlaardingen
Stadsgehoorzaal

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners