Maak kennis met... Het Goed Schiedam

Kringloopwarenhuis Het Goed Schiedam werkt samen met Irado.

Onze activiteiten voor de Open Bedrijvendag op zaterdag 28 mei zijn:

Rondleiding:
Kijkje achter de schermen / rondleiding op vastgestelde tijdstippen.
U kunt zich vooraf per mail aanmelden met vermelding van naam en aantal deelnemers en de tijd voor een rondleiding.
Ook zonder vooraanmelding kunt u op 28 mei aansluiten bij een rondleiding.
Voor de vestiging Schiedam schiedam@hetgoed.nl
De rondleiding zijn om 11.30 u – 13.30u en 15.00 u

Actieve Mobiele werkplekken in winkel

- Rad van Kringloop (altijd prijs)

- Flightpark Catering met Authentieke Exotische hapjes

Gratis Hapjes/drankjes gedurende de hele dag "De missie van Het Goed is om het hergebruik van goederen te stimuleren en om werk te maken van sociaal ondernemen."Lokale partners
Om het hergebruik van gebruikte spullen te stimuleren werkt Het Goed nauw samen met lokale partners in de steden waarin zij actief is. “Die lokale betrokkenheid is heel belangrijk 

Sociaal ondernemen
Naast het stimuleren van hergebruik is werkgelegenheid een belangrijke missie van Het Goed, en sociaal ondernemen in het bijzonder. “Wij vinden dat iedereen een kans verdient op passend werk. In onze kringloopwarenhuizen kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een hele laagdrempelige manier weer werkervaring opdoen. Zij hebben hierdoor een grotere kans op het vinden van een baan bij een regulier bedrijf. We ontwikkelden hiervoor een speciale begeleidingsmethode die de hoogste PSO-certificering kent. Dat houdt in dat we in Nederland tot de koplopers behoren op het gebied van sociaal ondernemen.”

Uniek & verrassend
De winkels van Het Goed onderscheiden zich door de algehele winkelbeleving en de manier waarop de producten worden gepresenteerd. “Hierdoor hebben klanten het gevoel alsof ze in een warenhuis rondlopen”. Elke dag hebben we een uniek aanbod van gebruikte producten. Zo is het steeds weer een verrassing wat je bij ons aantreft. Ook ontbreekt het niet aan gezelligheid. Veel klanten beschouwen Het Goed als een sociale ontmoetingsplaats. Dat is een rol waar we graag invulling aan geven door regelmatig leuke activiteiten en workshops te organiseren.”

Tot ziens bij Het Goed

Waar kunt U ons vinden:
Kringloopwarenhuis Het Goed Schiedam
`s Gravelandseweg 274
3125 BK te Schiedam

Adresgegevens

Het Goed Schiedam
`s Gravelandseweg 274, Schiedam

010 - 2450023

Bedrijven in de buurt


Schiedam
Irado - Schiedam
Schiedam
MAGNETO Special Anodes B.V.
Schiedam
Motoport
Schiedam
SPG Infra Vakopleidingen

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners