Maak kennis met... Hosman Frères

Mogen we ons even voorstellen

Wijnkoperij Hosman Frères, één van de leukste wijnbedrijven in Nederland. Het bedrijf werd in 1896 opgericht door Bartolomeus Hosman, de overgrootvader van Alphons Hosman. Sinds 1979 gevestigd in de voormalige melkinrichting ‘Hollandia’ aan de Nieuwstraat 1 in Vlaardingen (te bereiken via het parkeerterrein aan de Oosthavenkade ter hoogte van nr. 47). Dit dynamische wijnbedrijf organiseert met grote regelmaat talrijke wijnproeverijen variërend naar thema, het seizoen naast wijnevenementen of kijk eens op de agenda (www.hosmanfreres.nl/wijn_proeverij). U kunt hier ook uw receptie of privéproeverij organiseren. Daarnaast wordt er maandelijks een nieuwsbrief verzonden met nieuwe aanbiedingen en wijnomschrijvingen van onze wijnen.

Equipe Hosman Frères

Klein, maar fijn, is het team achter Hosman Frères onder leiding van René Persoon (algemeen bedrijfsleider en Vinoloog), Rianne Heesen (commercieel medewerkster), Hans van der Neut (logistiek), Sabine Moerman (administratie) en Ben Erdhuizen (wijnadviseur).  

Klassieke muziek

In deze sfeervolle ambiance wordt gemiddeld tien keer per jaar op de zondagmiddag door de Stichting Wijnconcerten www.wijnconcerten.nl een concert met klassieke muziek georganiseerd met tal van klinkende namen onder de uitvoerende musici. De naam wijnconcert is niet geheel toevallig, na het concert worden de bezoekers uitgenodigd om gebruik te maken van het wijn- en kaasbuffet.

Nieuwsgierig?

Tijdens Waterweg Werkt! organiseert Wijnkoperij Hosman Frères vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur een inloopproeverij bijzondere wijnen

OOK TE ZIEN BIJ HOSMAN FRÈRES: Wereldtours
Bij Hosman Frères kun je kennismaken met Wereldtours. Inspireren en adviseren zijn de kernwoorden van dit bedrijf. Wereldtours is een reisbureau aan huis. Het gezicht achter Wereldtours, is Sonja. Zij is al ruim 15 jaar werkzaam in de reisbranche en heeft veel van de wereld gezien. Al deze reiservaring deelt zij graag met jou. Samen met jou zet Sonja je wensen om in een mooi, passend en op maat gemaakt reisvoorstel. Dit allemaal op het moment dat het jou het beste uitkomt, want Wereldtours is 7 dagen per week bereikbaar. Maak een afspraak met Wereldtours en geniet van een welverdiende vakantie!

Op de website vind je informatie over diverse continenten en diverse voorbeelden van reisvoorstellen gemaakt door Wereldtours. Deze reisvoorstellen dienen als indicatie en ter inspiratie. Bel of mail voor een reisadvies geheel op maat. En laat je adviseren en inspireren voor je volgende vakantie. Heel veel lees plezier en vakantie voorpret!

Website: www.wereldtours.nl |  E-mail: info@wereldtours.nl |  Telefoon: 06-15279215Adresgegevens

Hosman Frères
Nieuwstraat 1, Vlaardingen

010 434 7230

Bedrijven in de buurt


Vlaardingen
Fotostudio Arend van der Salm
Vlaardingen
KADE40
Vlaardingen
The MindOffice
Vlaardingen
Stadsgehoorzaal

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners