Maak kennis met... Irado - Schiedam

U kunt Irado tijdens Waterweg werkt vinden op de locaties van Kringloop warenhuis Het GOED in Schiedam en Vlaardingen. Alle nog bruikbare spullen die wij binnenkrijgen via de milieustraat gaan naar kringloopwinkel Het GOED. Daar worden ze eventueel opgeknapt en gaan een tweede leven tegemoet. Irado en Het GOED delen de overtuiging dat (zwerf)afval te voorkomen, herbruikbaar of recyclebaar is. Met voorlichtingscampagnes, educatieprogramma’s en samenwerkingsverbanden proberen we dit bewustwordingsproces bij gemeenten, inwoners en bedrijven te vergroten. Mensen vormen het hart van Irado. Daarom streven we naar een persoonlijke, sociale aanpak en een stimulerende werkomgeving. Hierbij hebben we extra aandacht voor duurzame inzetbaarheid, werkervaringplekken voor werkzoekenden en taalondersteuning.

Wat is er te doen?
Wanneer doet u iets weg? Als het oud is of kapot? En als u het wegdoet, waar laat u het dan? Door langer met spullen te doen, ze vaker te reparen en na gebruik een tweede leven te geven, verminderen we de hoeveelheid afval. Want wat niet weggegooid wordt, verdwijnt ook niet in de verbrandingsoven. Dus breng die oude bank naar de kringloopwinkel, laat die haperende staafmixer maken en met een likje verf is dat kastje weer als nieuw! Irado en Het GOED geloven we dus niet in afval. In de showroom van Het GOED laten we u graag beleven hoe hip het voorkomen van afval is. U kunt deelnemen aan een rondleiding achter de schermen en iedere betalende klant kan deelnemen aan het ‘rad van Kringloop’ wat altijd prijs geeft. En natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Bezoekadressen Kringloopwarenhuizen Het GOED
· 's-Gravelandseweg 274, 3125 BK Schiedam
· Heliniumweg 8, 3133 AX Vlaardingen


Contactgegevens Irado:
www.irado.nl
010 – 262 1000

Adresgegevens

Irado - Schiedam
s-Gravelandseweg 274, 3125 BK Schiedam

010 – 262 1000

Bedrijven in de buurt


Schiedam
Het Goed Schiedam
Schiedam
MAGNETO Special Anodes B.V.
Schiedam
Motoport
Schiedam
SPG Infra Vakopleidingen

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners