Maak kennis met... Magneet+Romer

Bedrijfsinformatie
Magneet + Romer communicatiecentrum heeft zich gespecialiseerd op het gebied van Druk, Print, Sign, Gifts en meer. Echte specialisten, enthousiast en gedreven, maar met een no-nonsens mentaliteit. 

Magneet + Romer verzorgt grafische producties en geeft een eigen invulling aan communicatieve oplossingen die onze klanten aanspreken.Of het nu gaat om drukwerk, (gepersonaliseerd) printwerk, rolbanners, zeildoeken, panelen, e-mail en fysieke mailingen, auto- en gevelbelettering, een beursstand, beursmaterialen of 1 van de ruim 15.000 artikelen voor uw relatiegeschenken.
Eén aanspreekpunt die met u als UW specialist aan tafel zit. 

Verder zijn wij professioneel, integer, loyaal, sociaal, betrokken, ondernemend, relatie gedreven, een rots in de branding die waarde wilt toevoegen.
M+R behoort bij de top in Nederland. 

Geschiedenis
Magneet+Romer is een ruim tachtig jaar oud familiebedrijf. Grondlegger Jan Levens sr. startte in 1932 met de toenmalige boekdrukkerij en uitgeverij. Onder leiding van zoon John transformeerde het bedrijf tot een moderne handelsdrukkerij die innovatieve producten en diensten leverde. In 2002 kwam kleinzoon Mathieu aan het roer. Hij maakte de omslag van drukkerij naar allround communicatiecentrum. Een ontzorger van elk facet in het communicatieproces. 

Wat is er te doen op 28 mei?

  • Kijkje in de keuken bij een middelgroot grafisch bedrijf
  • Prepress, print, druk en afwerking op een locatie
  • Uitleg over alle aspecten binnen ons bedrijf
  • Ontmoeting met vakmensen die weten waar ze over praten
  • Draaiende machines in drukkerij en Sign
  • Rondleiding op alle afdelingen, de gehele dag door
  • Als u zich via het inschrijfformulier opgeeft, dan krijgt u een prachtig kado van ons: een geprinte A3 poster met een afbeelding van uw keuze. Dat kan een vakantiefoto zijn, of een mooi portret van uw huisdier of een ander mooi beeld dat u zelf heeft uitgezocht. Let er wel op dat u een bestand meestuurt dat groot genoeg is om af te drukken.
  • Wij geven selectief op die dag een mooi presentje weg - luchtfoto van Schiedam op groot formaat, dus zorg dat je er een in handen krijgt…….

Opgeven voor bezoek en rondleiding via aanmeldingsformulier is prettig, maar u mag natuurlijk ook gewoon langskomen zonder bericht.
Er zijn geen trappen dus rolstoelvriendelijk. U kunt met een gerust hart uw kinderen op deze dag meenemen.

Bezoekadres
Bokelweg 64
3125 AD Schiedam
Telefoon 010 – 462 2422

Adresgegevens

Magneet+Romer
Bokelweg 64, 3125 AD Schiedam


Inschrijven gewenst
Bedrijven in de buurt


Schiedam
SPG Infra Vakopleidingen
Schiedam
Buurtwerkplaats De Buren
Schiedam
ZIP Zuid-Holland Infra Park
Schiedam
Motoport

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners