Maak kennis met... Motoport

Algemene info

MotoPort is met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven een succesvolle franchiseformule, die actief is in meerdere Europese landen. Inmiddels werken er meer dan 200 bedrijven in Europa onder de vlag van MotoPort en dit aantal groeit jaarlijks.

De 4 pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken DIFI, DANE, KUSHITANI en het helmenmerk BAYARD. Deze merken worden exclusief vertegenwoordigd door professionele, complete motorfietsbedrijven in hun regio, waardoor MotoPort al meer dan 25 jaar marktleidend is in Nederland met een marktaandeel van meer dan 30% in de nieuw-verkoop van motoren.

MotoPort Europe levert vanuit haar hoofdkantoor en magazijnen in Veghel de aangesloten bedrijven die, in Nederland, samenwerken onder de naam MotoPort. Buiten Nederland worden de producten geleverd via importeurs en /of agenten. Aangesloten motorfietsbedrijven hebben naast motorfietsen, onderhoud en verhuur zich gespecialiseerd in motorkleding, helmen en accessoires.

Adresgegevens

Motoport
Nieuwpoortweg 2, Schiedam

010 462 5556

Bedrijven in de buurt


Schiedam
SPG Infra Vakopleidingen
Schiedam
Buurtwerkplaats De Buren
Schiedam
ZIP Zuid-Holland Infra Park
Schiedam
Magneet+Romer

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners