Maak kennis met... PopUpTv.nl

Algemene info
PopUpTv is een Stichting zonder winstoogmerk. PopUpTv verbindt en brengt vooral positief nieuws. We houden onze volgers op Facebook en Twitter en natuurlijk via PopUpTv.nl dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Dat doen met het dagelijkse tv programma PopUpTv Nieuws en nieuwsberichten op de site en met videoreportages en live uitzendingen via onze livestream op Internet. De vrijwilligers van PopUpTv zijn elke dag op pad. Met de ruime aandacht die we geven aan initiatieven van bewoners, ondernemers en organisaties laten we zien hoe leuk onze regio is. Organiseert u iets? Breng ons op de hoogte! Iedereen kan vrij naar binnen lopen om zijn verhaal te komen vertellen.

Wat is er te beleven? 

PopUpTv laat graag de mooie dingen zien die in Schiedam gedaan worden en dat komt ook tot uiting tijdens Waterweg Werkt!. Zo geeft Sportschool Tim Kool een demonstratie Taekwon-Do, Dans en Ballet Studio Schiedam Vlaardingen geeft een dansoptreden. Je kunt opmaak en hairstyling tips krijgen, maar ook financiële coaching. De elektrische Tuktuk van SchiedamsDOEN en het Schiedamse Goulashkanon staan voor de deur. Er zijn live muziekoptredens, je kan een videopitch opnemen en nog veel meer!


PopUpTv zendt uiteraard de hele dag live uit.Open van 11.00 uur tot 16:00 uur.
Vooraf aanmelden is niet nodig.

PopUpTv
Broersveld 31
3111 LD Schiedam

Adresgegevens

PopUpTv.nl
Broerveld 31, SchiedamBedrijven in de buurt


Schiedam
Stroomopwaarts Schiedam
Schiedam
Theater aan de Schie
Schiedam
Wennekerpand
Schiedam
SPG Infra Vakopleidingen

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners