Maak kennis met... Schiedam en Vlaardingen Business Plaza

Maak kennis met… Schiedam en Vlaardingen Business Plaza

We zijn te gast bij Hoogerwerf for Office. Om je te ondersteunen bij het opbouwen van je netwerk en jezelf op een effectieve manier te profileren, verzorgen wij een korte workshop ´Netwerken en presenteren´. Speciaal voor ondernemers en studenten! De workshop is interactief, dus u kunt direct aan de slag met de stof die wordt aangereikt. Om 11.00 en 13.00 uur bent u van harte welkom.

Lokaal ondernemersplatform

Schiedam en Vlaardingen Business Plaza zijn dé lokale ondernemersplatforms met het motto: zaken doen met je buurman. Dat kan alleen maar als je daadwerkelijk weet wie je buren zijn. Om zaken met elkaar te doen werkt het in je voordeel om persoonlijk contact te hebben. Daarom organiseren we maandelijks ontbijten, borrels en workshops voor ondernemers.

Maar er is meer… Schiedam en Vlaardingen Business Plaza bieden aan alle lokale ondernemers een platform om zich te profileren. Uw eigen bedrijfsprofiel staat op Schiedam- of Vlaardingen Business Plaza. Het toevoegen van uw gegevens maakt u beter vindbaar. Business Plaza werkt met een Google-gerelateerd zoeksysteem, waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het invullen van uw profiel wordt uw vindbaarheid dus verbeterd!Adresgegevens

Schiedam en Vlaardingen Business Plaza
Produktiestraat 7, Vlaardingen

010 435 6666

Bedrijven in de buurt


Vlaardingen
Hoogerwerf for Office
Vlaardingen
The Buzinezz Boozt
Vlaardingen
De Tuin
Vlaardingen
Voscon B.V.

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners