Maak kennis met... Stadsgehoorzaal

De Stadsgehoorzaal is hét theater van Vlaardingen, een podium voor en door de stad. Een levendig stadspodium met professionele voorstellingen op het programma en vooral veel ruimte voor lokale initiatieven en evenementen. We zien het als onze belangrijkste taak om de creatieve kracht en behoeftes van de stad een plek te geven in het theater. Of dat nu als theaterbezoeker, als artiest of als organisator is. We willen de ideeën en wensen helpen vormgeven, zowel praktisch, inhoudelijk als financieel. Het prachtige theatergebouw en een gedreven team staat klaar voor de stad!

Wat is er te doen?

Tijdens Waterweg Werkt! kunt u in de Stadsgehoorzaal een uniek kijkje achter de schermen nemen. Zowel in de Grote Zaal als in de Harmonie (Kleine Zaal) wordt er opgebouwd voor het avondprogramma, leuk om te zien. Iedereen die benieuwd is naar de mogelijkheden van het theatergebouw en de ruimtes, naar het programma van aankomend seizoen, hoe het er in de Stadsgehoorzaal voor én achter de schermen aan toe gaat, is van harte uitgenodigd om tijdens Waterweg Werkt! een kijkje te komen nemen en mee te doen aan een rondleiding.

Adresgegevens

Stadsgehoorzaal
Schiedamseweg 51, 3134 VlaardingenBedrijven in de buurt


Vlaardingen
Susan Ruiter
Vlaardingen
De Oesterparel
Vlaardingen
Fotostudio Arend van der Salm
Vlaardingen
Hosman Frères

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners