Maak kennis met... The Buzinezz Boozt

Wil je op een eenvoudige manier weten of je met jouw ondernemersidee geld kan verdienen?
Of wil je kort brainstormen over wat je kunt doen om meer klanten en meer omzet te realiseren?

The Buzinezz Boozt is te gast bij HOE, Hoogerwerf Office Experience en wij zijn de hele dag beschikbaar om met startende en ervaren ondernemers te sparren over hun business.

The Buzinezz Boozt is een platform van drie betrokken specialisten, Boy Hiestand, Frank de Hek en Kees Kuijlman, die professioneel sparren met ondernemers, zodat zij zelf met de eigen mensen het bedrijf, hun business kunnen verbeteren. Sales, internet, strategie, organisatie en ondernemerschap behoren tot onze expertise.

Op de Regionale Open Bedrijven dag geven we twee workshops over werken met het Business Model Canvas, een praktische en laagdrempelige manier om alle kanten van jouw business- en verdienmodel te bekijken en te verbeteren. De eerste workshop is van 11.00-11.40 uur. De tweede workshop is van 15.00-15.40 uur. We zien je graag om met ons te sparren.

Het motto van The Buzinezz Boozt is leren van elkaar. Daarvoor organiseren we elke maand een Boozt Café. Na een gezellige warme maaltijd, gaan we met een kleine groep ondernemer aan de slag met een actueel thema. De successen worden gedeeld en de vragen en problemen gaan we niet uit de weg. Kijk op www.thebuzinezzboot.nl , meld je aan voor een kennismaking met ons Boozt Café.
We vertellen graag meer wanneer je langs komt bij HOE.

Wat is het verschil tussen een goede waardepropositie en een winnende waardepropositie?
Wat maakt dat jouw producten en diensten wel of niet worden verkocht? Wat is het kleine geheim achter de grote vraag : hoe kom ik aan meer klanten en omzet?
Jij als ondernemer bent de sleutel naar jouw succes en The Buzinezz Boozt helpt je om dat te realiseren.Adresgegevens

The Buzinezz Boozt
van Beethovensingel 126, 3133 EA VlaardingenBedrijven in de buurt


Vlaardingen
Hoogerwerf for Office
Vlaardingen
Schiedam en Vlaardingen Business Plaza
Vlaardingen
De Tuin
Vlaardingen
Voscon B.V.

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners