Maak kennis met... The MindOffice

The MindOffice bestaat uit jonge en gedreven ondernemers, met ieder hun eigen expertise op gebied van concept, design en development. Met deze expertises realiseren wij concrete producten zoals logo’s en huisstijlen, drukwerk, responsive websites, webapplicaties of een app. Wij zijn dus een full-service internet- en reclamebureau in de breedste zin van het woord. Wij zijn trots op een breed scala aan klanten rondom Rotterdam.

De kwaliteit die wij leveren komt voort uit een combinatie van ervaring, perfectionisme en een flinke dosis passie. Zo zorgen wij er voor dat concepten keurig worden vastgelegd, dat het design op pixel niveau is afgestemd, en de SEO nauwkeurig is ingesteld. Kortom wij vertalen uw communicatiewensen op creatieve wijze in concrete middelen, on- en offline, met altijd één vast aanspreekpunt… Korte lijnen, snel schakelen, dat houdt het wel zo overzichtelijk!

Wat gaat er gebeuren?

Je komt binnen in de creatieve wereld van The MindOffice. Wat gebeurd er op het gebied van Concept, Design en Development? Om dit inzichtelijk te maken nemen wij jullie mee in het proces rondom de website van WaterwegWerkt! Ook benieuwd hoe een website tot stand komt? Kom dan gezellig bij ons langs. We zitten "achter" de B&B Glasparel.

From Brain to Campaign

Speciaal voor Waterweg Werkt! biedt The MindOffice u een unieke kans! Maar liefst vijf particulieren of bedrijven maken kans op een creatieve brainstormsessie ter waarde van €750! Kunt u deze prijs goed gebruiken, bijvoorbeeld omdat u dé perfecte huisstijl zoekt of een reclamecampagne wil starten? Kijk dan op themindoffice.nl/braintocampaign

Adresgegevens

The MindOffice
Westhavenkade 46, Vlaardingen

010 435 07 50

Bedrijven in de buurt


Vlaardingen
KADE40
Vlaardingen
Fotostudio Arend van der Salm
Vlaardingen
Hosman Frères
Vlaardingen
Stadsgehoorzaal

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners