Maak kennis met... TouchFit paramedisch therapeutisch centrum

Op de Open Bedrijvendag Waterweg Werkt (zaterdag 28 mei van 10 tot 16 uur) opent ook Touchfit Paramedisch Therapeutisch Centrum haar deuren voor belangstellenden.

In het prachtige nieuwe pand biedt een groot aantal specialisten hun diensten aan op het gebied van gezondheid, welzijn en sport. TouchFit richt zich op iedereen en op alle leeftijden met behandelingen, cursussen, workshops, trainingen en andere programma’s.

Op de Open Bedrijvendag kun je rondkijken en kennismaken met een deel van het rijke aanbod. Ook kun je met al je vragen rondom gezondheid, welzijn en sport terecht op die dag.

Ook het sociale wijkteam van de Holy heeft haar inloopspreekuur bij Touchfit. De medewerkers van het wijkteam staan klaar voor mensen die hulp nodig hebben en die dat niet zelfstandig kunnen regelen. Bij het sociale wijkteam kun je terecht met alle vragen op het gebied van ondersteuning, zorg, werk en inkomen.

Wat valt er te beleven? 

Op de Bedrijvendag kun je rondkijken in het centrum en op een actieve manier kennismaken met een aantal van de behandelingen, met een aantal groepslessen en met het sociale wijkteam.

Op deze dag zijn er demonstratie, kun je zelf ervaren wat een behandeling doet, kun je kort kennismaken met een aantal groepslessen en kun je met al je vragen terecht rondom gezondheid, welzijn, sport en voeding.

Bij de behandelingen kun je onder andere kennismaken met: stressmanagement therapie, osteopathie, shiatsu, voeding en diëtiek en homeopathie. Bij de groepslessen kun je terecht voor yoga, bodymindwork en karate. Ook het sociale wijkteam is er om al je vragen op dat gebied te beantwoorden.

Aanmelden is niet nodig. Je bent van harte welkom om zo binnen te lopen.

Het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Huisdieren zijn niet welkom.

Adresgegevens

TouchFit paramedisch therapeutisch centrum
Hendrik Casimirstraat 151, VlaardingenBedrijven in de buurt


Vlaardingen
De gemeente Vlaardingen
Vlaardingen
AdmiPunt
Vlaardingen
Susan Ruiter
Vlaardingen
De Oesterparel

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners