Maak kennis met... Tule Training

Sonja geeft trainingen en workshops in opvoeding, loopbaancoaching & lichaamswerk. Daarnaast biedt zij Reiki-behandelingen aan. De rode draad in Sonja’s werk is empowerment van cliënten. Binnen al haar activiteiten staat dat voorop. Haar specialiteit is om mensen te helpen met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Hierdoor gaat vastzittende energie stromen. Door haar jarenlange ervaring werkt zij met een mix aan methodieken en vaardigheden en biedt zij het volgende aan:

Beter in je vel
Het is bijzonder hoe je emotionele problemen letterlijk los kunnen komen (oplossen) door fysiek te bewegen. Denk bijvoorbeeld aan een kind dat keihard stampend huilt en na een tijdje weer vrolijk verder speelt. Wij volwassenen zetten vaak verdriet ,spanning, boosheid vast in ons lijf. Wat we met lichaamswerk willen bereiken is dat je lichter en speelser in het leven staat. Dit kan dankzij de oefeningen waardoor je je lichaam vrijmaakt van belemmeringen zoals stijfheid en verkramping. Steeds wordt de link gelegd met je dagelijkse leven zodat je daar ook resultaat ervaart.

Loopbaancoaching
Kenmerkend voor Sonja’s manier van werken is met enthousiasme en bezieling contact maken. Zij is creatief, werkt met lichtheid en humor, en onderzoekt samen met de ander de mogelijkheden om nieuwe stappen te zetten. Een avontuur op zoek naar mogelijkheden. Een beroepskeuze-assessment kan deel uitmaken van de begeleiding. Ook jongeren die een beroepskeuze moeten maken, zijn van harte welkom.

Assessments
Hebt u een onafhankelijke assessor nodig bijvoorbeeld om personeel aan te nemen of te herplaatsen, ook dan kunt u ook bij Sonja terecht. Gedurende 35 jaar is zij als assessor werkzaam bij diverse opdrachtgevers. Met name als het gaat om het in kaart brengen van persoonlijke beroepskwalificaties bijvoorbeeld binnen onderwijs, zorg en welzijnsinstellingen. 

Wat kan je beleven

We openen de deur van 14.00 tot 17.00 uur. Om 14.00 uur en 15.00 uur kunt u deelnemen aan een workshop lichaamswerk. U kunt ook een proefwandeling maken met Wandelcoachpraktijk in beweging, die ook meedoet aan Waterweg Werkt!. U kunt zich vooraf inschrijven voor deze activiteiten. Vanaf 16.00 uur is er de gelegenheid om persoonlijk met ons kennis te maken en vragen te stellen over de activiteiten die wij aanbieden.

Adresgegevens

Tule Training
van Hogendorpstraat 105, 3118 LG Schiedam


Inschrijven aanbevolen
Bedrijven in de buurt


Schiedam
Wandelcoachpraktijk in beweging
Schiedam
Wennekerpand
Schiedam
Stroomopwaarts Schiedam
Schiedam
Watertuin

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners