Maak kennis met... Voscon B.V.

Algemene informatie
Voscon BV is een sinds 1984 in Vlaardingen gevestigd allround constructie- en servicebedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in constructiewerken, apparatenbouw, pijpleidingen, montage, onderhoud en maatgerichte service oplossingen. Sinds 2010 hebben wij een eigen machinefabriek welke is gespecialiseerd in het bewerken van metaalproducten, waardoor wij een compleet pakket kunnen verzorgen voor onze afnemers.

Met behulp van onze eigen engineering wordt er vanaf een ruwe schets een compleet product gerealiseerd, waarvan alleen de conservering wordt uitbesteed.

Voscon BV is vooral actief bij overslagbedrijven, industrie, raffinaderijen, rioolgemalen, havenbedrijven en bij de bouw van complete stalen huizen. 

Wat is er te doen?
Voscon BV opent zijn deuren van 10:00 – 16:00 uur en iedere bezoeker heeft toegang tot elke afdeling. Van engineering naar de waterstaal snijdmachine en van de draaibanken naar de constructiewerkplaats.

Tevens zal om 13:00 uur het nieuwe bedrijfspand aan de Energieweg 21B officieel in gebruik genomen worden.

In de werkplaats en op locatie wordt er ook hard gewerkt aan containers voor de nieuw te bouwen Hoekse Lijn.Adresgegevens

Voscon B.V.
Energieweg 25, 3133 EC VlaardingenBedrijven in de buurt


Vlaardingen
Beelen
Vlaardingen
De Tuin
Vlaardingen
The Buzinezz Boozt
Vlaardingen
Hoogerwerf for Office

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners