Maak kennis met... Wandelcoachpraktijk in beweging

In de polder van Midden Delfland en het Beatrixpark, kunt u wandelen met wandelcoach Jolanda Kluft.

Beweging en genieten van de natuur vormen de basiselementen. Coaching, gebaseerd op oplossingsgericht coachen met de natuur als hulpmiddel, doet de rest. Meer balans vinden in het leven, het omgaan met hoge eisen in het werk, of uitvinden waar iemand werkelijk naar op zoek is, zijn thema’s die aan bod komen. Een wandelcoachtraject bestaat uit een aantal wandelingen van ca. 11/2 uur. Het aantal is afhankelijk van de vraagstelling.

Gebleken is dat mensen al wandelend zich meer ontspannen, zich vrijer voelen, helderder kunnen denken en zich beter kunnen concentreren.

Wat kan je beleven

We openen de deur van 14.00 tot 17.00 uur. Om 14.00 uur en 15.00 uur kunt u een proefwandeling maken. U kunt ook deelnemen aan een workshop lichaamswerk van Tule Training, die ook meedoet aan Waterweg Werkt!. U kunt zich vooraf inschrijven voor deze activiteiten. Vanaf 16.00 uur is er de gelegenheid om persoonlijk met ons kennis te maken en vragen te stellen over de activiteiten die wij aanbieden.

Adresgegevens

Wandelcoachpraktijk in beweging
van Hogendorpstraat 105, 3118 LG Schiedam


Inschrijven aanbevolen
Bedrijven in de buurt


Schiedam
Tule Training
Schiedam
Wennekerpand
Schiedam
Stroomopwaarts Schiedam
Schiedam
Watertuin

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners